Choď na obsah Choď na menu

OZNAM UTVeku

Mili členovia,
 pre vašu informáciu vám zasielame odpoveď na našu požiadavku o vzýtvorení univerzity 3.veku. 
Bližišie informácie budú v septembri.
Zatiaľ sa môžete prihlasovať na tel. čísle 0910 229 656 alebo email m.juranova@pobox.sk
 

 

na základe podnetu Jednoty dôchodcov zo Senca o zabezpečení prednášok UTV UK aj v Senci, sme túto možnosť zvážili a rozhodli sme sa, že na jej realizácii začneme pracovať. Momentálne môžeme uvažovať na zabezpečení prednášok v dvojročnom  programe Záhradníctvo. V pokračovaní stručne zosumarizujem to, na čom sme sa počas dnešného telefonátu dohodli:

  • Na UTV CĎV UK budeme pracovať na tom, aby sme od nasledovného akademického roku otvorili jeden program na Univerzite tretieho veku, ktorého výučba bude prebiehať v Senci. Pracovný názov programu je Záhradníctvo.
  • UTV UK zabezpečí organizáciu výučby a vyučujúcich.
  • Termín zápisu, výšku školného a termín začiatku výučby Vám oznámime, keď bude dokončený harmonogram našich aktivít na nasledovný akademický rok (predpokladáme, že zápis bude začiatkom septembra a začiatok výučby začiatkom októbra). Ďalšie organizačné otázky by sme riešili priebežne.
  • Podľa informácií, ktoré ste nám dali, Jednota dôchodcov v Senci má vlastné priestory v ktorých by mohla prebehnúť výučba.
  • Frekvencia výučby na UTV je obvykle každý druhý týždeň v počte 14 stretnutí za jeden akademický rok (orientačne od októbra do mája).
  • Technické vybavenie: počítač a dataprojektor.
 
M.Juranová